O meni

detektivka

Sem detektivka z licenco številka 194 izdano pri Detektivski zbornici Republike Slovenije. Moje delo temelji na strokovnosti, diskretnosti, natančnosti in vestnosti, pri čemer upoštevam Etični kodeks detektivov in Zakon o detektivski dejavnosti.

Vsakemu primeru se v celoti posvetim in glede na želje in pričakovanja naročnika ustrezno pripravim možnosti za rešitev primera. Za uspešno rešitev primerov sodelujem tudi z uspešnimi in izkušenimi detektivi Detektivsko varnostne agencije, ki imajo edini v Sloveniji detektivski laboratorij in detektivsko intervencijsko ekipo. Sodelujem tudi z ostalimi strokovnjaki, ki mi pri danem primeru lahko pomagajo s specifičnim znanjem. Detektivi vam lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomagamo pri vaših težavah in za vas poiščemo resnico ali poiščemo odgovor na vaše vprašanje.

Sem strokovno usposobljena za iskanje informacij določenih po Zakonu o detektivski dejavnosti, ki jih sami morda ne bi mogli poiskati ali pa bi za to uporabili preveč dragocenega časa. Prav tako opravljam druge naloge v skladu z Zakonom o detektivski dejavnosti. Več o detektivskih storitvah, ki Vam jih nudim najdete pod rubriko »Detektivske storitve«.

Damjana Juhart,
licenca številka 194